Väliaikakatsaus

Sallinette lyhyen metabloggauksen. Palaan itse aiheeseen niin pian kuin suinkin mahdollista.

Keimola-blogi on ollut nyt olemassa vajaat parisen kuukautta, ja olen tyytyväisehkö aikaansaannokseeni. Tarkoitus oli näin alkuun ennen kaikkea todistaa itselleni, että kykenen tuottamaan riittävän koherenttia tekstiä niin usein, että blogin pitämisessä on järkeä. Joulukuussa sivusto on kerännyt parisentuhatta klikkausta ja uskoakseni noin 300 eri kävijää, mikä on minulle oikein riittävästi siihen nähden, etten ole mainostanut tätä erityisen aktiivisesti.

Mitä mainostamiseen tulee, niin jutuistaan elävän sivuston pitäisi kyetä herättämään sen verran mielenkiintoa, että sitä jaetaan spontaanisti. Useampikin taho näkyy niin tehneen, mistä kiitos – tietänette, keitä olette.

Mietin, olisiko tuohon oikealle noin syytä lisätä jonkun sortin linkkilista ja päädyin siihen, että olisi, mutta sillä rajauksella, että sisällön tulee olla suomenkielistä sekä mielestäni tähdellistä. Harva mieleni kykeni tuottamaan kolmen linkin listan, eli siitä varmasti puuttuu jotain. Tähän alle saa ehdottaa sekä jättää muutakin palautetta, jos sitä on.

Seuraavaksi aion valloittaa twitterin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: