Taustaa

Olen Teemu, moottoriurheilun ystävä ja kielipoliisi.

Olet saattanut törmätä kirjoituksiini joillakin suomalaisilla F1-sivustoilla sekä eräällä foorumilla. Kerran pidin myös blogia, joka jäi lyhytikäiseksi. Se harmittaa minua kovin.

Nyt aion korjata erheeni.

Miksi Keimola? Paitsi, että ränsistymään jätetty kilparata on varsin kiehtova paikka, tarjoaa yllä metsittynyt kilpa-areena huolestuttavan tarkan tirkistyksen sielunmaisemaani. Lisäksi se saa luvan toimia näkyvänä muistutuksena siitä, etten tällä kertaa antaisi ilmaisukanavani kasvaa umpeen.

Blogin pitäminen on vissiin lapsellista, joten olen ratkaissut ongelman kirjoittamalla asiasta, josta innostun yhä lapsenomaisesti. Ennen kaikkea minua kiehtovat hyvät tarinat – ne, jotka yleensä jäävät moottoriurheilukauden hengästyttävän etenemistahdin varjoon. Ne, joita moottoriurheilun saralla lähinnä kopiointiin kykenevä suomalainen mediakenttä ei näe tai halua nähdä. Pyrin siihen, että kirjoitukseni joko käsittelevät jotain, mitä muualta ei ainakaan suomeksi löydy tai vähintään tarjoavat erilaisen näkökulman tai huomion.

Mistäkö aion kirjoittaa? Moottoriurheilun kontekstissa mistä vaan, mikä minua kiinnostaa. Tunnustan olevani pahimmanlaatuinen Formula 1 -uuno, joskin olen kykenevä innostumaan liki mistä tahansa. Tällä hetkellä minua kiehtovat esimerkiksi Keimolan kaltaiset, ränsistymään jätetyt kilparadat, JJ Lehto, selostajat ja selostaminen, Bernd Rosemeyer, Hans Laine, Indycar, Australian V8 Supercars sekä Euroopan suurimmat pikkuformulaluokat (siis GP2, Formula Renault 3.5 ja kaikkien kilpasarjojen pahalle haiseva pikkuveli Auto GP).

Seuraavaksi pyrin ottamaan selvää siitä, miksi NASCAR on niin suosittu, vaikka se tekee mielestäni kaiken väärin. Kaiken vihani keskitän Ralf Schumacheriin.

Mainokset

Yksi kommentti

  1. […] suosittelee lukijoilleen Keimolaa, erään Teemun “umpeen kasvanutta moottoriurheilublogia”. Sisältö on perin viihdyttävää, joskin […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: